KreuCelebrity

Hyn zarf i zi në shtëpinë e Big Brother VIP: Për kë është?!

Hyn zarf i zi në shtëpinë e Big Brother VIP: Për kë

Fill pas incidentit mes Egles dhe Rikes, në shtepinë e Big Brother VIP Albania 3 mberriti një zarf i zi . Zarfi i zi përmban një eleminim të menjëhershëm të një prej banoreve . Ai nuk është hapur ende deri në një njoftim të dytë nga vëllai i madh .

Hyn zarf i zi në shtëpinë e Big Brother VIP: Për kë

Rikja dhe Egla debatuan ashpër dhe nuk u mjaftuan me etiketimet fyese ndaj njëra-tjetrës, por përballja degradoi deri në përleshje fizike kur në një moment Rikja merr nga kuzhina një pako me pana dhe shkon e ja hedh në fytyrë Eglës.

Hyn zarf i zi në shtëpinë e Big Brother VIP: Për kë

“Pastro shpirtin kur flet për njerëzit e mi, o shtrigë”, i thotë ajo. Situata u rëndua akoma edhe më shumë në momentin kur Egla u çua nga shkallët e ballkonit dhe tentoi të godasë Riken. Banorët kanë ndërhyrë për t’i qetësuar vajzat të cilat vazhdonin me ofendimet ndaj njëra-tjetrës.

Bordo No.64
Nëntor 2023

SHKARKO VERSIONIN PDF