KreuCelebrity

Meghan Markle përballet me kritika: shfrytëzon titullin mbretëror për përfitime personale!

Meghan Markle përballet me kritika: shfrytëzon titullin mbretëror

Dukesha e Sussex, Meghan Markle, për lançimin e markës së saj të re të ushqimit dhe stilit të jetesës, American Riviera Orchard, ka përdorur titullin e saj mbretëror për promovim, në kundërshtim me marrëveshjen e bërë gjatë Megxit. Pavarësisht se u këshillua të mos përdorte titujt e tyre për përfitime pas largimit nga detyrat mbretërore, Meghan Markle u prezantua me titullin e saj mbretëror në Instagram ARO, duke nxitur kritika nga ekspertët mbretërorë.

Në një artikull nga Claire Anderson, Mattheë Dooley, Aditi Rane dhe Aurora Bosotti, u theksua se veprimet e Meghan mund të kenë shkelur marrëveshjen që ajo dhe Princi Harry bënë me Mbretëreshën kur ata u larguan nga rolet e tyre mbretërore në vitin 2020. Redaktori mbretëror Russell Myers vuri në dukje se përdorimi i titullit mbretëror të Meghan për qëllime promovuese binte në kundërshtim me kushtet e marrëveshjes, duke thënë: "Shkelje e qartë e marrëveshjes nga Duka dhe Dukesha e Sussex për të mos përfituar nga titujt e tyre mbretërorë, apo jo?"

Meghan Markle përballet me kritika: shfrytëzon titullin mbretëror

Nisja e American Riviera Orchard përkoi me pjesëmarrjen e Princit William në Diana Awards për të nderuar nënën e tij të ndjerë, Princeshën Diana. Koha e lançimit të markës së Meghan së bashku me një ngjarje të rëndësishme brenda familjes mbretërore, duke shtuar edhe më shumë dyshime për veprimet e saj.

Meghan Markle përballet me kritika: shfrytëzon titullin mbretëror

Situata ka nxitur diskutime në lidhje me kufijtë midis sipërmarrjeve personale të Dukës dhe Dukeshës së Sussex dhe përgjegjësive mbretërore.

Bordo No.64
Nëntor 2023

SHKARKO VERSIONIN PDF