KreuCelebrity

A e pëlqen familja e Heidit Romeon? Çfarë thotë miku i saj!

A e pëlqen familja e Heidit Romeon? Çfarë thotë miku i

I ftuar ne TCH me një lidhje në “Skype” miku i Heidit, Redi Alizoti i cili ka folur për zhvillimet e fundit që kanë ndodhur brenda shtëpisë së BBV3. I pyetur nëse e kanë pëlqyer lidhjen e Heidit dhe Romeos aty brenda, Redi u shpreh se duke u nisur nga mesazhi i nënës së Heidit, “ishte e qetë dhe tepër suportive”.

A e pëlqen familja e Heidit Romeon? Çfarë thotë miku i

Erjona Rusi: E pëlqejnë familjarët e saj këtë lidhje që pati Heidi me Romeon?

Redi Alizoti: Mua mesazhi mamit të Heidit, mu duk… ishte e qetë edhe pse situata atje brenda ishte pak e rëndë të themi. Ajo ishte e qetë, ishte suportive.

Arjon Muça: Domethënë ishin pro kësaj lidhje përderisa nuk pamë babin e Heidit aty brenda. A ishin pro ndarjes?

Redi Alizoti: Unë mendoj që Heidi është një vajzë e pavarur dhe normalisht ata ia lënë në dorë Heidit.


Arjon Muça: Nuk është dhe aq e pavarur. Po të ishte e pavarur, nuk do kishte bërë bujë ajo që ka ndodhur në Grande Fratello.

Redi Alizoti: Aty ishin rrethana të tjera, që këtu nuk janë.

Bordo No.64
Nëntor 2023

SHKARKO VERSIONIN PDF